Djokovic, declarație șoc în timpul semifinalei de la Montreal: "Domnule arbitru, cineva fumează iarbă în tribună. Sunt amețit”

16 Aug 2015
Djokovic, declarație șoc în timpul semifinalei de la Montreal:
Cel mai în formă tenismen al momentului, sârbul Novak Djokovic, s-a confruntat cu o problemă neobișnuiă în timpul semifinalei de la Montreal, împotriva francezului Jeremy Chardy. El nu a mai rezistat și s-a plâns arbitrului de scaun că dinspre tribune vine un miros puternic de hașiș.

„Cineva fumează iarbă. Simt mirosul. Deja am amețit. Serios, cineva se droghează”, a acuzat Djokovic, citat de presa canadiană.

 Asta nu l-a impiedicat să acceadă în finală, reușind o victorie în două seturi identice, 6-4, 6-4. La finalul partidei, sârbul a tratat incidentul cu umor.

„Cineva își savurează viața la marginea terenului de tenis. Oricine ar fi fost, cred că a scos toată cenușa din el și era deja undeva în al nouălea cer. Cred că eu am jucat mai bine tenis decât a inhalat el”, a declarat Djokovic, care speră că aerul va fi mai curat în timpul finalei de duminică cu britanicul Andy Murray.
Lui Djokovic îi place iarba de la Wimbledon, dar se pare că asta e singura iarbă pentru care are afinitate!

Puteţi urmări înregistrarea momentului în care Djokovic s-a plâns arbitrului aici.


 

Alte stiri din Sport

Ultima oră