Dinamo – CSU Craiova, derby-ul etapei a doua

16 Iul 2015
Dinamo – CSU Craiova, derby-ul etapei a doua
Maine va incepe etapa a doua a Ligii I. Cele sapte meciuri se vor intinde pe patru zile, cea mai importanta confruntare fiind cea dintre Dinamo Bucuresti si CSU Craiova. Cele doua cluburii nu mai au anvergura din trecut, insa orice intalnire a “cainilor” cu oltenii reprezinta un derby. Dinamovistii sunt in degringolada de cand au fost preluati de catre omul de afaceri Ionut Negoitii, in vreme ca echipa Craiovei inca nu a reusit sa convinga pe toata lumea daca reprezinta sau nu spiritul “Stiintei”. Fiecare tabara arata optimism in acest moment, lucru absolut firesc din moment ce campionatul este inca la inceput. Meciul dintre Dinamo Bucuresti si CSU Craiova se va disputa maine seara, de la ora 21:00, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare.

Mircea Rednic, antrenorul formatiei gazda, sustine ca dinamovistii nu au alta varianta decat victoria. “Este primul meci acasă și vrem să obținem victoria în fața suporterilor. CS Universitatea Craiova este o echipă bună, omogenă, care nu a schimbat prea multe și are un avantaj din acest punct de vedere. Trebuie să câștigăm, nu avem altă alternativă. Cu ASA am făcut un bun joc defensiv, dar nu am contat în ofensivă'', a spus tehnicianul echipei din Capitala.

Acesta se plange in continuare din cauza faptului ca ii lipseste un atacant veritabil si asteapta intariri. ''Sunt îngrijorat că nu am reușit încă să transferăm un atacant, deși suntem în discuții cu câțiva. Am găsit atacanți, dar nu vrem să facem greșeli, vrem un atacant care să ajute echipa, cu experiență. Nu este vorba de George Țucudean. El a mai fost de două ori la Dinamo, să rămână la Steaua, nu avem nevoie de el. Indiferent cine o să joace în atac, avem nevoie de cele trei puncte cu Craiova”. Antrenorul dinamovist pune rezultatele ciudate din prima runda a sezonului, cand s-au inregistrat sase remize, pe seama faptului ca pauza de vara a fost foarte scurta, iar jucatorii nu isi pot intra in forma intr-un timp atat de scurt.

De partea cealalta, directorul tehnic Sorin Cartu admite ca partida de maine seara este una cu orgolii uriase. "În orice moment, indiferent de situația celor două echipe din clasament, Dinamo — Universitatea reprezintă o confruntare a marilor orgolii. Atât pentru noi, cât și pentru ei acest derby stârnește interes. Sunt două cluburi care s-au aflat mereu într-un antagonism sportiv. Tot timpul au fost meciuri cu o încărcătură maximală", sustine tehnicianul.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră