Di Maria ii cere scuze lui Manchester United ."Imi pare rau ca lucrurile nu au mers cum trebuie"

07 Aug 2015
Di Maria ii cere scuze lui Manchester United .
Angel di Maria a dat publicitatii astazi o scrisoare deschisa adresata clubului Manchester United dar si fanilor acestui club.

“Am scris aceasta scrisoare cu gandul de a multumi marii familii a lui Manchester United care m-a sprijinit tot timpul cat am jucat la acest club” scrie Di Maria.”Vreau sa multumesc conducerii clubului, colegilor dar si fanilor care mi-au aratat afectiunea lor.(...).

Cand United m-a ales am fost extrem de flatat, pentru ca stiu ce inseamna acest club.Cu toate acestea lucrurile nu au mers asa cum ne asteptam cu totii si ,credeti-ma ca imi pare rau.Uneori, in cariera unui fotbalist se intampla lucruri la care nu te astepti.(...)

Va garantez ca am incercat sa fac tot ce pot, dar fotbalul nu e ca matematica.Uneori, exista lucruri in afara controlului nostru, care ne afecteaza in modul cum simtim si actionam.Imi pare rau ca nu am putut sa fac acele lucruri pe care le-as fi dorit la aceasta echipa” mai scrie Di Maria.

In final anunta ca va juca la PSG dar Manchester va ramane in inima sa. Scrisoarea lui Di Maria, emotionanta, arata un un jucator de caracter, fara ranchiuna si plin de respect fata de un club de legenda.

In lumea dura a fotbalului profesionist, e un gest frumos care merita a fi salutat.

Si probabil, fara intentie, o “palma” la adresa unei conduceri tehnice care nu a stiut sa foloseasca toate calitatile tehnice ale argentinianului.  

Alte stiri din Sport

Ultima oră