Cumparat cu 16,5 milioane de euro,vandut cu 8o milioane. Testul lui De Bruyne:sa joace bine si cand e vedeta

27 Aug 2015
Cumparat cu 16,5 milioane de euro,vandut cu 8o milioane. Testul lui De Bruyne:sa joace bine si cand e vedeta
Intamplare cu talc:fotbalistul De Bruyne a fost vandut anul trecut de Chelsea formatiei Wolsburg cu 21,5 milioane de euro.Acum, clubul german il revinde pe jucatorul belgian lui Manchester City cu 80 de milioane de euro stabilind recordul celui mai scumo transfer din fotbalul german.

Suma este ametitoare si te intrebi ce s-a intamplat in doar un an de a explodat atat de mult cota belgianului. Adevarul ca evolutiile spectaculoase ale acestuia  l-au facut sa fie desemnat cel mai bun jucator din Bundesliga, ceea ce reprezinta o performanta daca ne gandim ca e vorba de campionatul german.

Dar mai e si un exemplu de conjunctura daca ne gandim ca De Bruyne a fost “ejectat” de Chelsea club in care vedetele nu au permis nou-venitului jucator sa se adapteze.

La Wolsburg, belgianul nu a gasit vedete ci doar niste jucatori onesti care trudeau sa joace cat mai bine. Asa a putut straluci de Bruyne,fara o presiune psihica deosebita  asa a putut ajunge la aceata suma totusi incredibila.

Pentru cariera lui e un pas decisiv, acum este vedeta, pretentiile sunt mari iar echipa isi propune performante de cel mai inalt nivel.

Presiunea psihica este uriasa si de-abia acum De Bruyne va da testul adevaratei sale valori.

De data aceasta ca fotbalist vedeta-si nu e deloc usor. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră