SUPĂRARE. Clasamentul în care Franța se situează după România și Alegeria

09 Iul 2015
SUPĂRARE. Clasamentul în care Franța se situează după România și Alegeria
După enervarea presei germane, de acum două zile, vine rândul presei franceze, care să puncteze nervos: ”Franța, după România și Algeria!” Debutul debil în 2015 al echipei Franței a fost sancționat de clasamentul FIFA, scrie metronews.fr.

Echipa Franței se situează pe locul 23 între națiuni, după Țara Galilor, România, Algeria, scrie sursa citată.

Supărarea nu este numai la francezi, după cum spuneam.


“După nici un an, campioana mondială Germania nu este în fruntea clasamenului. Victoria cu Gibraltar și înfrângerea din amicalul cu SUA au dus la pierderea primei poziții. Argentina, deși a pierdut Copa America, va urca pe prima poziție a podiumului, deși se afla doar pe locul 3. Ultima treaptă a podiumului va fi ocupată acum de Belgia ”, notează germanii de la nachrichten.de.

Nemții sunt nemulțumiți că o echipă precum Chile, câștigătoarea Copa America, este devansată de echipa României și consideră clasamentul absurd.

„Clasamentul nu este conform cu realitatea. Câștigatoarea Copa America, Chile, deși era pe locul 19 la începutul lunii iunie, nu a reușit să acceadă în top 10. În schimb, acolo se află România (salt de la locul 12 pe 9) și Țara Galilor (de pe 22 pe 10). Pentru români a fost suficientă o remiză, 0-0 în Irlanda de Nord, un rezultat aparent mai valoros decât triumful în Copa America“, mai scrie, ironic, sursa citată. (I.D)

Alte stiri din Sport

Ultima oră