Celebrul Olivier Marteel va arbitra gala Best of Snooker!

13 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Celebrul Olivier Marteel va arbitra gala Best of Snooker!

Despre campionii care vor veni la București pentru gala Best Of Snooker din 22 mai, dar cine vor fi announcerul și arbitrul?

Campionul mondial, locul 3 și 5

Prezentatorul galei Best Of Snooker va fi Bogdan Gamaleţ, meciurile dintre Mark Selby, Neil Robertson și Judd Trump urmând a fi arbitrate de celebrul Olivier Marteel. Pe 22 mai, Circul Globus va fi gazda galei demonstrative Best Of Snooker, un eveniment de excepție, având în vedere că nume mari se vor reuni, pentru o singură seara sub cupola Circului Globus. Campionul Mark Selby va întâlni numarul 3 mondial și numarul 5, adică Judd Trump și Neil Robertson! Gala demonstrativă va fi prezentată de Bogdan Gamaleţ iar meciurile vor fi arbitrate de Olivier Marteel.

Primul belgian care a arbitrat o finală de cupă mondială

Olivier Marteel (născut în 1969) este primul belgian care a arbitrat o finală de cupă mondială. În urmă cu puțin timp, Marteel s-a întâlnit cu unul dintre cei trei jucători ai galei, oficiind partida dintre Neil Robertson și Michael Holt. Printre meciurile importante arbitratede Marteel se numără finala Campionatului Mondial din 2015, finala World Granx Prix, finala Australian Goldfields Open, finala Mastersului German, semifinala Campionatului Mondial din 2014.

Bogdan Gamaleț- arbitru internațional

Prezentatorul galei, Bogdan Gamaleţ (născut în 1962) este arbitru internațional de snooker (class 2) și ex- vicepreședinte al Federației Române de Snooker. Fost realizator de emisiuni tv și prezentator de știri, Gamaleț este lector univ. la Universitatea Hyperion, Facultatea de jurnalism, psihologie și științe ale educației, departamentul Jurnalism. Ca arbitru de snooker a participat la mai multe Campionate Europene și Mondiale de amatori dar și la turnee de profesioniști. Biletele pentru gala Best of Snookerse găsesc pe biletoo.ro, bilet.ro, eventim.ro și, începând de astăzi, și la casa de bilete a Circului Globus.

Alte stiri din Sport

Ultima oră