Cazul Mourinho. Ce trebuie să știe medicul unei echipe de fotbal? Fotbal sau medicină?

13 Aug 2015
Cazul Mourinho. Ce trebuie să știe medicul unei echipe de fotbal? Fotbal sau medicină?
Masurile luate de Mourinho impotriva medicului echipei Chelsea, Eva Carneiro, au starnit nenumarate reactii adverse in Anglia. In meciul cu Swansea(2-2, la Londra), medicul a intrat pe teren pentru a-i acorda ingrijiri medicale lui Hazard.

Portughezul a considerat ca interventia nu era necesara si a dus la ratarea unei oportunitati de contraatac.Medicului I s-a interzis sa mai ia loc pe banca tehnica iar decizia lui Mourinho e considerata de multi ca o razbunare.

Se pare ca Chelsea il sustine pe antrenor din moment ce, pana acum, nu a luat o pozitie publica. Cea mai “drastica” pozitie a avut-o fostul international Gary Lineker care, intr-o postare pe Twitter i-a ironizat pe cei de la Chelsea” care probabil  cred ca doctorul trebuie sa stie fotbal. Si eu credeam ca trebuie sa aiba cunostinte medicale”

De altfel, membri ai echipelor medicale din Premier League si-su exprimat solidaritatea cu medicul de la Chelsea. Probabil ca Mourinho nu s-a gandit ca va starni atata antipatie prin gestul sau. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră