Căutarea lui Emiliano Sala a fost oprită. Mesajul sfâșietor al familiei fotbalistului

24 Ian 2019 | scris de A.V.
Căutarea lui Emiliano Sala a fost oprită. Mesajul sfâșietor al familiei fotbalistului

Poliţia din insula Guernsey a publicat un comunicat de presă în care a explicat că a oprit definitiv operaţiunile de căutare a avionului dispărut în care se afla fotbalistul Emiliano Sala, informează Agerpres.

Un avion privat în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, de la FC Nantes, a fost dat dispărut, luni seară, după ce s-a pierdut contactul cu controlorii de trafic în jurul orei 21.00.

Operaţiunile de căutare au început în zona Alderney. Sala, coechipier cu portarul român Ciprian Tătăruşanu la FC Nantes, se îndrepta spre Cardiff, unde semnase un contract cu echipa Cardiff City.

„Noi am trecut în revistă toate informaţiile disponibile (...) şi am luat decizia dificilă de a pune capăt căutărilor”, a anunţat poliţia într-un comunicat publicat pe contul său de Twitter. Potrivit comunicatului, „şansele de supravieţuire în acest stadiu sunt infime”.

Sora atacantului a avut un mesaj emoționant, pe care l-a făcut public.

"Îmi doresc doar ca fratele meu şi pilotul să fie găsiţi. Le cer să se pună pentru un moment în locul nostru. Să se gândească cum e să pierzi pe cineva din propria familie. Simt că sunt în viaţă. Simt că sunt undeva şi aşteaptă ajutorul nostru. Vă cer din toată inima să nu opriţi căutările", a spus Romina Sala, pentru Mundo Deportivo.

Emiliano Sala a transmis un mesaj audio pe un grup de Whatsapp, prietenilor argentineni, în timp ce se afla în avionul care a dispărut de pe radare, în care afirmă că aparatul pare să se dezintegreze.

"Salut, fraţilor, ce faceţi, nebunilor? Frate, sunt mort (n.r. - de oboseală). Am fost aici, la Nantes, făcând lucruri, lucruri, lucruri şi lucruri, nu se mai terminau. Sunt într-un avion care pare să se dezintegreze şi merg la Cardiff. Mâine, începem şi după-amiază, încep antrenamentele cu noua mea echipă. Să vedem ce se întâmplă. Ce faceţi, fraţilor şi surorilor, sunteţi bine? Dacă nu aveţi veşti despre mine într-o o oră şi jumătate, nu cred că o să trimită pe cineva să mă caute pentru că nu mă pot găsi, dar ştiţi... Tată, cât de speriat sunt!", a spus Sala în mesaj, potrivit marca.com.

Potrivit L'Equipe, Sala a transmis un mesaj asemănător unui fost coechipier, Diego Rolan, care a confirmat informaţia pentru postul de radio uruguayan 1010AM.

 

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră