Cadoul lui Pellegrini pentru Guardiola: să nu joace în Liga Campionilor

09 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Cadoul lui Pellegrini pentru Guardiola: să nu joace în Liga Campionilor

Veste proastă pentru Guardiola: e posibil ca Manchester City să nu joace în Liga Campionilor. Ce deastru! De la debutul său ca antrenor, cu Barcelona, catalanul a jucat numai în Liga Campionilor.Iar acum,la debutul său in Premier League ,va trebui să lupte doar în UEFA League care este,totuşi, o competiţie de mâna a doua pentru antrenorii cu blazon.

Totul a pornit de la acel 2-2 obţinut ieri de City în confruntarea cu Arsenal.Cele două puncte pierdute în acest meci dau posibilitatea rivalilor de la United să treacă pe locul 4 dacă vor învinge maine pe West Ham. Cum după aceea mai rămâne doar o singură etapă, United poate invinge pe Old Trafford pe cei de la Bournemouth iar confruntarea lui Manchestyer City cu Aston Villa nu va mai conta deloc.

Nu e greu de speculat că aqcesta poate fi si cadoul de adio al lui Pellegrini dar şi al jucatorilor pe care Guardiola intenţionează să-i dea afară.

Iar în aceasta poveste e de reţinut gafa conducerii lui City care a anunţat înca din iarnă că Pellegrini va fi înlocuit iar mulţi jucători vor trebui să plece. Aroganţa şi lipsa de bun simţ pe care iată că City,ca si Guardiola ,de altfel,le vor plăti extrem de scump. Iar United,echipa aflată de vreo doi ani în chinurile facerii,s-a trezit pe neaşteptate în faţa unei şanse nesperate:să joace în Liga Campionilor.

Alte stiri din Sport

Ultima oră