Benitez nu va ezita sa-l treaca pe Ronaldo pe banca de rezerve

06 Oct 2015
Benitez nu va ezita sa-l treaca pe Ronaldo pe banca de rezerve
Cand a venit la Real Madrid, multi l-au privit pe Benitez cu neincredere si au considerat ca nu e cea mai buna solutie pentru un club care ratase in sezonul trecut toate trofeele puse in joc.

Odata campionatul inceput se vede ca Realul nu joaca rau dar nici nu are stralucirea dorita de fanii echipei. Ingrijoreaza si faptul ca Ronaldo nu trece printr-o perioada buna chiar daca in meciul cu Espanyol inscrisese de cinci ori.

Deja s-au strans patru jocuri in care portughezul nu a mai inscris si  se vorbeste de faptul ca Ronaldo nu ar trebui sa fie titular de drept iar jocul sau cam blocheaza atacul echipei madrilene.

De aici si declaratia lui Benitez care dezminte ca Ronaldo are asigurat locul de titular permanent.

"Nu e adevarat ca locul lui Ronaldo în echipă este de neatins ,e vorba doar încă un mit. Acum e mereu in prima echipa deoarece  crează faze periculoase și înscrie goluri. Nu voi avea  nicio retinere însă să-l trec pe bancă atunci când va fi cazul" a declarat Benitez, constient si el de faptul ca va fi demis daca Realul nu obtine in aceasta stagiune un trofeu major: La Liga sau UCL.

De asemenea , declaratia antrenorului readuce in prim-plan ipoteza ca e ultimul sezon al portughezului la Real, el avand deja o intelegere cu PSG. 

Alte stiri din Sport

Ultima oră