Arena Naţională, redeschisă până la meciul cu Spania

04 Mar 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Arena Naţională, redeschisă până la meciul cu Spania

"Am depus la Ministerul Dezvoltării expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia acreditat la nivel european. În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu", a spus Răzvan Sava, referindu-se la materialul din care este fabricat acoperişul stadionului.

Cu o zi în urmă, el a spus că testele făcute în România includeau materialul în clasa C, ceea ce înseamnă că ar arde ca hârtia.

 Primarul Capitalei i-a cerut ministrului Dezvoltării Vasile Dîncu să grăbească procedurile la minister pentru eliberarea agrementului necesar obţinerii avizului de securitate la incendii. "Îl solicit public domnului vicepremier Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar. Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai târziu 19 martie, am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației. Cel mai târziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul", a promis edilul.

El a mai spus că dacă ministerul nu va elibera agrementul, va găsi o altă soluție pentru a redeschide Arena Naţională cât mai repede.

Alte stiri din Sport

Ultima oră