A incurcat-o Mourinho."Fiica de curva! Opreste-te, la dracu!"

14 Aug 2015
A incurcat-o Mourinho.
Mourinho bate in retragere in cazul Carneiro. Criticat virulent pentru decizia de a sanctiona medicul echipei Chelsea pentru interventia in teren la accidentarea lui Hazard, portughezul o da acum la intors.

Astazi, in conferinta de presa despre intalnirea cu Aston Villa , Mourinho a laudat departamentul medical al clubului care este”fantastic, cu doctori de top” si pe care”eu i-am laudat de multe ori, si ei stiu asta”.

Cat despre cazul Carneiro, antrenorul portughez a precizat ca decizia sa nu este pentru intregul sezon. “Decizia mea este pentru aceasta etapa iar asta nu inseamna ca nu va mai sta pe banca si pe viitor” a incercat sa fie impaciuitor portughezul care a fost desfiintat de presa dar si de opinia publica in ultimele zile pentru aceasta decizie.

Toata povestea parea ca se termina aici dar iata ca o inregistrare data publicitatii in aceasta dupa-amiaza inflameaza si mai mult spiritele.

In imagini se vede cum Mourinho incearca sa o opreasca pe Eva si cum aceasta nu-l asculta el ii striga:Fiica de curva! Opreste-te, la dracu!"

A cam incurcat-o portughezul... 

Alte stiri din Sport

Ultima oră