Tg. Mureş: "Cea mai mare lecție de igienă orală din lume"

12 Mai 2015
Tg. Mureş:
Sâmbătă, 16 Mai,  peste 1500 de persoane se vor întâlni în Parcul Municipal din Târgu Mureș pentru a doborî recordul mondial pentru "Cea mai mare lecție de igienă orală din lume".

Evenimentul se va desfășura sub titulatura "Dental Weekend 2015".

Doborârea recordului mondial și desfășurarea celei mai mari lecții de igienă orală este obiectivul a două asociații de studenți la stomatologie din România. Clubul "Prietenii Dințișorilor", împreună cu Organizația Studențească de Medicină Dentară (OSMD Tg. Mureș) și cu sprijinul Primăriei Târgu Mureș, organizează un weekend dedicat igienei orale la  15 și 16 Mai în Tg.Mureș. Conform unui comunicat al OSMD Tg Mureş, sâmbătă 16 Mai 2015, peste 1500 de oameni se vor întâlni în Parcul Municipal din Târgul Mureș pentru a participa într-o gigantică lecție de igienă orală, încheiat cu un concert al solistei Adda.

Actualul record mondial pentru cea mai mare lecție de igienă orală a fost stabilit anul acesta în Cairo unde au participat 1200 de oameni. Obiectivul organizatorilor este de a stabili un nou record mondial reunind peste 1500 de persoane. Pentru a îndeplini criteriile Guinness World Records, lecția de igienă orală va dura minim 30 de minute, timp în care toți participanții vor primii instrucțiuni de igienă orală simultan. Astfel, peste 40 de studenți și cadre medicale vor ajuta lectorul în coordonarea evenimentului. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră