Studiu: S-a stabilit mărimea ideală. Femeile aventuriere sunt interesate de mărimea penisului

08 Sep 2015
Studiu: S-a stabilit mărimea ideală. Femeile aventuriere sunt interesate de mărimea penisului
Cercetătorii germani au dat publicității un studiu care elucidează enigma dacă femeile sunt interesate de mărimea penisului în timpul unui act sexual sau nu. Nemții au stabilit și mărimea ideală din perspectiva femeilor.  

„Mărimea penisului nu contează, doar atunci când femeile caută o relație stabilă și un partener pe termen lung. Când vine vorba despre aventuri de o noapte, femeile caută o mărime cât mai mare a penisului.

Acesta trebuie să fie de minimum 16,3 centimetri lungime. În cazul relatiilor pe termen lung, femeile se mulțumesc și cu un penis de 16 centimeri“, se arată în studiul citat de Huffington Post.

“Femeile vor o mărime diferită a penisului în momente diferite ale vieții. Satisfacția fizică va compensa legătura psihologică redusă în cazul femeilor aventuriere”, a explicat cercetătorul Nicole Prause.

Femeile care au participat la acest studiu au fost rugate să testeze 33 de penisuri albastre 3D de mărime diferită. Acestea nu erau dotate cu vene, testicule și alte detalii realiste.

„Dacă am fi testat un model realist de penis, reacțiile ar fi fost negative din partea femeilor“, consideră expertul.

„În relațiile de durată, bărbații cunosc punctele excitante ale partenerei și le sensibilizează, de aceea femeile se declară mulțumite și cu un penis mai mic“, este concluzia cercetătorilor germani.

Rezultatele studiului nu i-au mulțumit cu adevărat pe jurnaliștii de la Huffington Post care se întreabă: “oare care este diferența dintre 16 si 16,3 centimetri?” (I.D)

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră