Reţeta siluetei celebrei Miranda Kerr: yoga, mersul pe bicicletă, nuci, migdale şi trei litri de apă

08 Aug 2015
Reţeta siluetei celebrei Miranda Kerr: yoga, mersul pe bicicletă, nuci, migdale şi trei litri de apă
Miranda Kerr, celebra manechină din Australia, în vârstă de 32 de ani, imaginea unor branduri faimoase, şi-a dezvăluit reţeta siluetei de invidiat în revista americană Your Fitness.

De aproape 12 ani, Miranda face zilnic yoga, timp de o jumătate de oră. Şi când nu este foarte obosită, mai adaugă şi o jumătate de oră de Pilates şi exerciţii cu haltere pentru întărirea musculaturii.

Şi nu-i suficient ! În mod obişnuit, ea se plimbă, împreună cu fiul ei, pe bicicletă. Evident, Miranda Kerr are o alimentaţie echilibrată. « Evit produsele industriale. Când îmi este foame, mănânc nuci sau migdale.  Dimineaţa, beau un pahar mare de suc de fructe preparat acasă şi mănânc un ou prăjit cu o jumătate de avocado », spune Miranda.

Ca majoritatea manechinelor, şi Miranda Kerr mai cade în capcana plăcerii de a ronţăi câte ceva. « Îmi este suficient să ronţăi o bucată de ciocolată, o prăjitură sau chiar un… hamburger ». Pentru aceste mici plăceri ea nu se  învinovăţeşte, pentru că ştie foarte rapid să revină la regimul alimentar echilibrat.

Miranda Kerr bea zilnic cel puţin trei litri de apă. Preferă apa alcalină, deoarece combate aciditatea şi îi stimulează sistemul imunitar.

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră