A născut în maşină, fără anestezie, în vreo patru minute !

18 Iul 2015
 A născut în maşină, fără anestezie, în vreo patru minute !
Lesia Pettijohn a născut, luni, 13 iulie, în maşină, fără anestezie, în patru minute, atunci când soţul o ducea la un spital din Houston, scrie site-ul My Fox Houston.

Momentul emoţionant şi intim a fost surpins de o cameră GoPro, instalată în habitaclul maşinii şi postată pe YouTube la 16 iulie. De atunci milioane de persoane au privit aceste momente video.

După 45 de minute de la plecarea spre spital, contracţiile s-au accentuat. Lesia striga că « i se rupe apa ». Imediat, travaliul s-a intensificat şi în strigăte, Lesia a l-a adus pe lume pe Josiah Benjamin. « Iese, iese ! Doamne, este băiat ! » striga Lesia după trei minute de dureri puternice. Lângă Lesia, soţul ei, Jon, a dat dovadă de un calm formidabil, bucuros de a fi tată pentru a treia oară. « Dacă plânge, înseamnă că respiră. Întoarce bebeluşul », îi spunea soţul, uşor panicat de evenimentele din maşină. Apoi, el i-a promis lui Lesia un cec pentru a sărbători acest moment plin de adrenalină.

Întrebat de site-ul The Facts, Jon a explicat că a luat camera cu el, deoarece cupulul nu a făcut-o pentru ceilalţi doi copii pe care îi au. « M-am gândit că bebeluşul ar putea sosi în maşină. Şi am fixat aparatul pe piciorul meu şi l-am ţinut cu degetele, spune Jon. 

Alte stiri din Sanatate

Ultima oră