O femeie s-a măritat de 55 de ori, a ajuns la concluzia că bărbații sunt porci

03 Mai 2015
O femeie s-a măritat de 55 de ori, a ajuns la concluzia că bărbații sunt porci
O doamnă în vârstă de 50 de ani a recunoscut, în cadrul unei emisiuni de televiziune locale din Mauritania, că a fost căsătorită de 55 de ori și poate să o dovedească. Deși Mauritania se află în topul țărilor cu cele mai puține femei măriate, ea spune că este vina bărbaților, potrivit emirates247.com.
 
Intr-un interviu acordat postului TV "Alsahel", a spus că și-a început "călătoria" prin viață de la o vârstă fragedă și s-a căsătorit cu mai multe tipuri de bărbați. Cea mai lungă căsătorie a durat 15 ani, iar altele au variat între trei luni, două săptămâni și chiar două zile.
 
Ea spune că s-a despărțit de soții ei din cauza geloziei și a lipsei de responsabilitate, tot a lor. Își amintește toate numele și spune că s-a simțit în siguranță cu numai trei dintre ei. 

"Pot să vă spun cu siguranță, după 55 de căsătorii, cu toată sinceritatea, că bărbații sunt niște porci. Sunt geloși, bătăuși, chiar și cei care par blânzi și înțelegători. Nu mi-am pus niciodată întrebarea dacă problema e la mine, pentru că dacă mă iubesc, mă acceptă așa cum sunt. Mulți dintre ei au divorțat când au aflat câte căsnicii ratate am. Nici eu nu le-am spus, dar înseamnă că nu m-au iubit. Sper să-mi găsesc perechea, până la urmă", a spus femeia. 
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră