Nunta a doi tineri români din Berlin, întreruptă de o bătaie generală. Invervenție brutală a poliției

09 Iun 2015
Nunta a doi tineri români din Berlin, întreruptă de o bătaie generală. Invervenție brutală a poliției
Ar fi trebuit să fie cea mai frumoasă zi din viața lor, însă în locul unei nopți de romantism la încheiere, nunta unor tineri români din Berlin s-a încheiat cu o bătaie generală. Cel puțin 15 persoane au fost implicate în declanșarea violențelor, notează Berliner Kurier.  

Nunta a avut loc la o sală de petreceri de pe Ullsteinstrasse din cartierul berlinez Tempelhof. Mirele și mireasa au invitat aproximativ 70 de oaspeți. Ideea nefericită a fost de a invita și membri din grupări rivale. Pe tot parcursul serii aceștia s-au provocat și jignit reciproc.

 
Pe fondul consumului excesiv de alcool, la ora 3 dimineața, lucrurile au degenerat și s-a iscat o bătaie generală. Cel puțin 15 persoane au început să se lovească reciproc cu pumnii și picioarele, aruncând sticle și alte obiecte de mobilier. Gazdele au alertat poliția.


Conform sursei citate, sosirea polițiștilor a produs o turnură neașteptată. Rivalii s-au coalizat și peste 50 de persoane i-au atacat pe cei câțiva polițiști sosiți la fața locului. “Vreo 50 de persoane i-au lovit, înjurat și scuipat pe polițiști, unul dintre ei fiind lovit și cu scaunul în cap”, povestește un martor.


Imediat au fost alertate trupele de intervenție rapidă. Aproximativ 70 de agenți au pătruns în sală și pe fondul utilizării spray-urilor lacrimogene au reușit să aplaneze conflictul.


„Bilanțul trist al nunții: doi polițiști răniți, unul dintre ei se află încă la spital, patru nuntași răniți si șapte agresori în arest preventiv“, mai scrie Berliner Kurier.

 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră