N-o să-ţi vină să crezi: Biancăi Drăguşanu nu i-a venit ciclul! Ştiri mondene şi nu prea, pe scurt

02 Aug 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
N-o să-ţi vină să crezi: Biancăi Drăguşanu nu i-a venit ciclul! Ştiri mondene şi nu prea, pe scurt
 Familia şoferului turc care a luat pe capota maşinii lui un poliţist şi care apoi a fugit a dat ştirea serii la RTV: „familia şoferului turc a anunţat că se va preda”! Excelent! Acum toată Jilava o să se populeze cu turci. Partea proastă e că la Jilava nu există moschee, există doar o biserică ortodoxă. Partea bună e că e puţin probabil ca cineva de la Jilava să vorbească turca. De unde şi vorba aia specific turcească: „ce, vorbesc româna?”.

Cu ocazia că Instagram, i-am văzut şi noi pozele tatuajele lu Velea. Nu ştim dacă pentru unii mai e o surpriză, dar pentru alţii mai puţin culţi ]n cap, cum sîntem, de exemplu, noi, a fost uimitor, şocant, senzaţionalnu-idestul de-a dreptul simpatic să constatăm că Velea îl poartă pe Dumnezeu nu numai în suflet, ci şi pe spate. Doamne-Doamne e frustrat în ceruri. Ar fi trebuit ca Alex să-şi facă un tricou pe care să scrie „Dumnezeu”. Aşa, poate mai auzeau şi alţii de El, nu numai Antonia.

Libertatea informează că a început Postul Adormirii Maicii Domnului. |n linkul spre articol ni se cere imperios să nu facem asta sub nici o formă marţea. Ca nişte creştini adevăraţi, am accesat imediat linkul. Am aflat că trebuie să ne ţinem departe de păcate. Doamne fereşte, ce ne speriserăm!

Bianca Drăguşanu ne face ca pe clătite. Ne perpeleşte de nu-i adevărat, ne întoarce pe o parte şi pe alta, ne prăjeşte ca pe peşte, astfel încît să ţină treaz interesul nostru, de altfel, viu, pentru ea. O fi sau n-o fi însărcinată? Ne întrebăm noi, fanii, disperaţi de viaţă. La asta, ea răspunde printr-un zîmbet larg: „sper să vă dau vestea asta cît de curînd”. Aha, am înţeles! Biancăi i-a întîrziat ciclul două ore luna asta.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră