Cele mai proaste glume de astazi, duminica, 2 august

02 Aug 2015
Cele mai proaste glume de astazi, duminica, 2 august
Sustinem scumpirea abonamentelor RATB nu cu doar cu 50%, ci cu 500%. Cu doua conditii. In pretul abonamentului sa fie inclus un sapun, iar in statii sa fie amenajate cabine de dus. E plin Bucurestiul de atleti care stau in Balta Alba sau Pantelimon si se duc sa alerge in Herastrau, iar la intoarcerea catre casa “incanta” asistenta cu mirosul pe care il degaja. Astia sunt alergatorii de fite. Nu le creste pulsul decat in Herastrau. Fac tendinita daca alearga in IOR. Mai sunt si unii care, vorbea unui clasic in viata, n-au aflat ca s-a inventat apa si sapunul.

In Parcul Herastrau a fost amenajat un cinematograf in aer liber. Cand merge imaginea, nu merge sonorul. Si invers. Iar cand merg amandoua, incepe sa ploua.

Manchester United si-a prezentat noul echipament. Tricourile sunt cam decoltate, ceea ce ii face pe oamenii din lumea fotbalului sa se gandeasca la un nou implant pentru Rooney. De data aceasta nu mai vorbim despre unul de par.

In Bucuresti se circula foarte greu. Nu este corect sa aratam cu degetul doar catre soferi. Daca existau parcari, cu siguranta ca nu mai erau masini parcate in locuri nepermise. Sigur ca nu suntem de acord cu cei care isi lasa masinile scumpe pe pista de biciclete de pe Calea Victoriei. Cei care fac asta sunt niste imbecili. La fel de imbecili ca imbecilul ala de saptamana trecuta care, pe la ora 22:00, se plimba cu bicicleta pe banda a treia, de la Unirea spre Piata Alba Iulia. Nu dorea sa faca stanga, el mergea tot inainte. Inteleg ca fiecare se viseaza Cavendish sau Greipel, dar visati-va pe banda intai, daca nu aveti de gand sa faceti stanga!

Corect ar fi ca la rubrica meteo sa nu se anunte doar temperaturile inregistrate la statiile de la Baneasa si Filirat, ci si cate grade sunt in autobuzele fara aer conditionat care circula prin Bucuresti. Aia este adevarata temperatura resimtita de corpul uman.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră