Gest FĂRĂ PRECEDENT în televiziune! O jurnalistă se dezbracă în timpul interviului cu primarul. Reacția DE MILIOANE a edilului (VIDEO)

14 Oct 2015
Gest FĂRĂ PRECEDENT în televiziune! O jurnalistă se dezbracă în timpul interviului cu primarul. Reacția DE MILIOANE a edilului (VIDEO)
Lori Welbourne, gazda unei emisiuni radio, și-a dat bluza jos în timp ce-l intervieva pe Walter Gray, primarul din Kelowna, un orăşel din Canada, scrie New York Daily News.
 
Jurnalista l-a abordat pe edil sub pretextul unui material legat de Ziua Topless, a egalităţii pentru femei, iar în timpul interviului femeia l-a întrebat pe edil ce s-ar întâmpla dacă ar ieşi pe stradă în bustul gol. Imediat, femeia l-a rugat pe politician să-i țină microfonul timp în care și-a dat bluza jos, rămânând în sânii goi.
 
După ce a trecut de șocul inițial, primarul a continuat: „Cineva, probabil, ar suna la poliţie, crezând că aşa ceva ar fi ilegal”.
 
„Și este?”, a continuat ziarista. 
 
„Nu, nu este”, a afirmat edilul.
 
„Prin urmare, pot să merg topless aici, în Kelowna?”, a insistat Welbourne.
 
„Da, sigur, deşi nu sugerez să faceţi asta, cred că nu comiteţi nici o infracţiune dacă faceţi asta”, a venit răspunsul din partea primarului.
 
Interviul a continuat aşa timp de câteva minute, până când primarul Walter Gray a decis că e timpul să-i pună punct. (V.M.)
 

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră