Viitorul ministru al Dezvoltării, căutat la scheleţii din dulap

18 Mai 2015
Viitorul ministru al Dezvoltării, căutat la scheleţii din dulap
Premierul Victor Ponta a anunţat astăzi că va discuta cu preşedintele Iohannis despre nominalizarea la Ministerul Dezvoltării după ce va găsi persoana potrivită pentru acest post.

Iar găsirea ei nu pare chiar aşa de simplă, după spusele premierului, deoarece aceasta trebuie să treacă de verificările instituţiilor specializate, pentru a nu exista surprize.

"Toate persoanele pe care le propun vreau să le verific şi cu instituţiile de specialitate, ca să nu fie niciun fel de probleme", a adăugat Ponta, arătând că va recurge la această procedură nu numai în cazul succesorului lui Liviu Dragnea.

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta şi cu comisarul UE pentru politici regionale, Corina Creţu, despre succesorul său la minister, astfel încât persoana care va fi nominalizată să aibă susţinerea tuturor.

Surse din PSD, citate de mediafax.ro, au vehiculat nominalizarea Sevilei Shhaideh, secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, şi a Rovanei Plumb, preşedintele Consiliului Naţional al PSD şi ministru al Muncii, drept posibile propuneri pentru Ministerul Dezvoltării. 

Alte stiri din Politic

Ultima oră