Veste proastă pentru Zgonea.PSD îl poate schimba de la şefia Camerei

08 Mai 2016 | scris de Gheorghe Voicu
Veste proastă pentru Zgonea.PSD îl poate schimba de la şefia Camerei

Veste proastă pentru Valeriu Zgonea,actualul preşedinte al camerei Deputatilor:poate fi revocat de grupul parlamentar care l-a propus chiar daca nu mai face parte din el, spune Augustin Zegrean,preşedintele CCR,scrie agerpres.ro

"Regulamentul spune că numai grupul care l-a propus îl poate revoca. Acesta este răspunsul. (...) Cum nu? Am zis eu nu?", a afirmat șeful CCR, într-o emisiune difuzată duminică la Digi 24.
Precizarea a venit ca urmare a unei întrebări legate de posibilitatea revocării actualului președinte al Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, care a fost dat afară din grupul care l-a numit.
Întrebat dacă Zgonea mai poate fi revocat, deși nu mai este membru al grupului PSD, șeful CCR a precizat: "Da, (...) dacă spune regulamentul că grupul care l-a propus. Grupul care l-a propus putea să-l propună pe unul din alt grup, unul care nu era din grupul acela. Deci putea foarte bine un grup parlamentar, nimeni nu l-ar opri, să-l propună presedinte pe un deputat care nu este din grupul lor.Nu este o interdictie.”

Alte stiri din Politic

Ultima oră