Elena Udrea: Acesta este adevărul pe care nimeni nu îl spune din cauza fricii!

31 Mar 2016 | scris de Veronica Micu
Elena Udrea: Acesta este adevărul pe care nimeni nu îl spune din cauza fricii!

Potrivit fostului ministru, afirmația că cei care toarnă politicieni declară că le-ar fi dat acestora bani deoarece "au fost obligați" este o mincinună, "pentru că un turnător este și un laș".

"Conform legii, pentru a beneficia de imunitate de pe urma denunțurilor făcute, denunțătorul trebuie să fi fost forțat de către denunțat să facă fapta. Așa că oamenii de afaceri care toarnă politicieni declară că le-ar fi dat acestora bani ori altceva vreodată deoarece 'au fost obligați'... Nu mă miră această minciună, pentru că un turnător este și un laș. Altfel, dacă ar avea o minimă onoare, ar avea 'mustrările de conștiință' imediat ce a dat mita, ar merge din proprie inițiativă la parchet, nu ar aștepta să fie prins ca să se 'spovedească' și să scape astfel și fără pedeapsă și cu toți banii pe care i-a furat", a scris Elena Udrea pe pagina sa de Facebook.

Ea spune că, în realitate, oamenii de afaceri "fac coadă" la ușa unui ministru, primar, președinte CJ pentru a-i propune bani, ajutor în campanii, avantaje.

"Este o competiție între oamenii de afaceri pentru a fi în apropierea ori a fi băgat în seamă de un politician la care au interese, nici vorbă să îi preseze cineva. Iar politicienii, tot de regulă, sfârșesc prin a accepta 'colaborarea' pentru că au de dus bani la partid, au campanii electorale de făcut etc. Acesta este adevărul pe care nimeni nu îl spune, tot din cauza fricii care a amuțit pe toată lumea", mai scrie Udrea.

Reacția Elenei Udrea vine după ce Olguța Vasilescu, primarul municipilui Craiova, a fost reținută de procurorii DNA fiind acuzată de luare de mită, folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și spălare de bani.

CITEȘTE COMUNICATUL DNA

Alte stiri din Politic

Ultima oră