Tatiana Niculescu Bran: Preşedintele Iohannis vorbeşte prea mult

19 Mai 2015
Tatiana Niculescu Bran: Preşedintele Iohannis vorbeşte prea mult
Tatiana Niculescu Bran, fosta purtătoare de cuvânt de la Cotroceni, spune că, după părerea ei, preşedintele Iohannis vorbeşte prea mult şi că, în curînd, se aşteaptă să vorbească mai puţin (sic!)

Într-o postare pe Facebook, Tatiana Niculescu Bran trece în revistă realizările lui Iohannis în cele aproape 5 luni de mandat şi încearcă şi câteva previziuni. Iar una s-a adeverit deja de la postarea textului pe Facebook, respectiv numirea lui Daniel Horodniceanu în fruntea DIICOT. Ca atare, este de aşteptat ca şeful statului să facă în curând şi o propunere pentru şefia SIE, iar România să intre în Schengen, după cum susţine Tatiana Niculescu Bran.

Iată ce a scris fosta purtătoare de cuvânt a preşedintelui iohannis pe Facebook:
„Câteva tăceri ale Președintelui (părerea mea e că vorbește prea mult): 1.a obținut de la partide trei legi perfectibile dar esențiale pentru alegerile de la anul și primenirea clasei politice 2.a schimbat șefia SRI 3. a încheiat acordul pentru finanțarea Apărării 4. a introdus pe ordinea de zi a CSAT defrișările ilegale și Institutul Cantacuzino 5. a criticat modificările aduse Codului penal și Codului de procedură penală 6. face vizite externe pentru susținerea primirii României în spațiul Schengen 7. a încurajat latura economică a parteneriatului cu SUA. M-aș aștepta ca, în curând, să 1.numească șefi la DIICOT și SIE 2. să desemneze consilieri prezidențiali pentru sănătate și educație 3. să obțină intrarea României în Schengen, fie și parțial, până la sfârșitul anului. 4. să vorbească mai puțin. Deci, să aveți o zi luminată!”  

Alte stiri din Politic

Ultima oră