Călin Popescu-Tăriceanu acceptă testul cu poligraful

15 Sep 2016 | scris de Magda Marincovici
Călin Popescu-Tăriceanu acceptă testul cu poligraful

Am emis acest comunicat pentru că doresc să fie extrem de limpede pentru toată lumea: m-am prezentat în respectul legii la DNA, am răspuns cinstit și cu bună-credință la întrebările procurorilor în dorința ca adevărul să iasă la iveală. De aceea am acceptat fără ezitare propunerea procurorului să mă supun de bună-voie testului poligraf, chiar dacă acesta nu este recunoscut drept probă în fața instanței. Altfel, nu aveam nicio obligație procedurală și nimeni nu putea să-mi impună acceptarea acestui test, se precizează în comunicat. 

De asemenea, în comunicat, președintele Senatului mai transmite că, așa cum am mai spus, mă aștept ca, în perioada care a mai rămas până pe 11 decembrie, DNA să-și întețească atacurile împotriva unor lideri politici, așa cum s-a întâmplat înaintea alegerilor locale, când mulți candidați au fost scoși din cursă de procurori, după care s-a așternut liniștea pe dosare ce păreau extrem de consistente și care au fost intens mediatizate.

Mai vreau să se știe că nu voi ceda presiunilor și încercărilor de intimidare și discreditare, indiferent de la cine vin acestea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră