UPDATE: Sevil Shhaideh, nominalizată pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale. Dragnea: Nu este fina mea

20 Mai 2015
UPDATE: Sevil Shhaideh, nominalizată pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale. Dragnea: Nu este fina mea
Sevil Shhaideh a fost nominalizată, în această dimineață, pentru funcția de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației și Publice (MDRAP), după demisia lui Liviu Dragnea.
 
Actualul secretar de stat în MDRAP, va depune jurământul pentru funcția de ministru al Dezvoltări, astăzi, în jurul orei 16:30.

Ministrul Telecomunicaţiilor, Sorin Grindeanu, lider al PSD Timiş, a declarat că şedința Comitetului Executiv Naţional al PSD, în care urma să fie discutată demisia lui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte executiv al PSD, a fost amânată întrucât la acea oră, respectiv 16:30, ar urma să depună jurământul noul ministru al Dezvoltării.
 
"Şedinţa Comitetului Executiv al PSD a fost amânată deoarece la ora 16:30 va depune jurământul noul ministru al Dezvoltării, este vorba de doamna secretar de stat Sevil Shhaideh. Nu ne-au anunţat deocamdată data la care a fost reprogramată şedinţa”, a declarat Grindeanu la Digi 24. 
 

Ministrul demisionar al Dezvoltării şi Administraţiei, Liviu Dragnea, a precizat astăzi că Sevil Shhaideh, pe care o cunoaşte de 15 ani, nu îi este fină, aşa cum s-a vehiculat în presă. "În religia musulmană nu există termenul de naş. Sunt martori. Atunci când se căsătoresc doi, un bărbat şi o femeie de religie musulmană, sunt unii care participă la acel eveniment şi care sunt martori. Nu există termenul de naş şi fin", a spus Dragnea, adăugînd că a fost martor la căsătoria acesteia, alături de alte persoane.

Liviu Dragnea declarat, luni, că a discutat cu premierul Victor Ponta şi cu comisarul UE pentru politici regionale, Corina Creţu, despre succesorul său la minister, astfel încât persoana care va fi nominalizată să aibă susţinerea tuturor.

Liviu Dragnea a demisionat, vineri, din funcția de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna la un an de închisoare cu suspendare în dosarul "Referendumul". (V.M.)
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră