UPDATE. Gorghiu: Sava nu va fi exclus pentru asocierea cu Piedone

22 Mai 2016 | scris de Gabriela Antoniu
UPDATE. Gorghiu: Sava nu va fi exclus pentru asocierea cu Piedone

"Mie mi se pare o alăturare nefericită, motiv pentru care cred că orice fel de discuție ulterioară nu-și mai are locul. Am avut chiar la sfârșitul aceste săptămâni un tete-a-tete cu domnul Sava și i-am mai explicat o dată domnului Sava ce cred eu că ar trebui să facă un candidat al PNL și vom vedea ce se întâmplă. Nu-l excludem. Nu se pune problema excluderii domnului Sava, nu se pune problema distanțării de candidatul Răzvan Sava, îl susținem în continuare, dar credem noi că a respecta opinia conducerii partidului este esențial și pentru domnia sa", a spus Gorghiu, într-o conferință de presă.

Liderul PNL îi recomandă totuşi lui Sava să nu se mai asocieze cu Piedone, care, deşi nu este arestat, trebuie să-şi rezolve anumite probleme. "La evenimente în parc cu copiii te mai și vopsești pe față, te mai și prostești, te mai și joci cu ei. (...) Nu faptul că s-au vopsit pe față la un eveniment dedicat copiilor este problema, ci cred că ideea de alăturare cu un om care încă nu și-a rezolvat problemele, care, da, corect, nu are o condamnare, nu este arestat, dar care trebuie să-și rezolve anumite probleme nu este una indicată, fericită, recomandată de conducerea PNL. (...) Pot să-i recomand ferm să nu se mai asocieze cu domnul Piedone", a afirmat Gorghiu.

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 4, Răzvan Sava, nu a renunţat la colaborarea cu Cristian Popescu Piedone, candidat la un post de consilier local din partea PPU-SL, în acelaşi sector, deşi liderul PNL, Alina Gorghiu, anunţa că această colaborare a luat sfârşit. Dimpotrivă, cei doi au apărut sâmbătă în Parcul Copiilor din Sectorul 4, pictaţi pe faţă ca Shrek şi Wolverine, fiecare având scris pe frunte numele celuilat.

''Am mers şi ne-am întâlnit cu foarte multă lume. Ne-am amintit şi noi de copilarie'', a declarat Răzvan Sava, pentru mediafax.ro În ciuda afirmaţiilor conducerii PNL, Sava a afirmat că nu poate renunţa la susţinerea unui alegător din sectorul 4.

''Încă am susţinerea dânsului (...) nu pot să renunţ la susţinerea unui alegător din sectorul 4'', a spus Răzvan Sava. El a mai spus că nu există nicio hotărâre definitivă a instanţei care să spună că Piedone ''trebuie să plătească pentru anumite acţiuni'', referindu-se la trimiterea în judecată a lui Piedone pentru abuz în serviciu în cazul tragediei de la Clubul Colectiv.

Cât priveşte afirmaţia copreşedintelui PNL Vasile Blaga, potrivit căreia asocierea dintre Sava şi Piedone prejudiciază partidul, Sava a afirmat că cele două partide au materiale separate pe care le distribuie în campanie.

Sursa foto: mondonews.ro

Alte stiri din Politic

Ultima oră