Presedintele Iohannis despre printul Charles: "Este un om care pretuieste Romania"

31 Mai 2015
Presedintele Iohannis despre printul Charles:
Palatul Controceni a fost in aceasta dupa-amiaza gazda unei intalniri intre presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, si printul Charles al Marii Britanii. “M-am întâlnit astăzi, la Palatul Cotroceni, cu Prințul Charles, un om care prețuiește România și care ne promovează locurile transilvane oriunde merge în lume. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc cu el, mă bucur că ne reprezintă și că vorbește despre România ca despre o parte a sufletului său”, a scris Iohannis pe contul sau de Facebook.

"Președintele Klaus Iohannis a apreciat implicarea prințului de Wales în menținerea specificului comunităților transilvane și încurajarea protejării mediului și a biodiversității din zonă. De asemenea, o altă temă de discuție a fost preocuparea comună pentru punerea în valoare a patrimoniului natural și istoric din întreaga Românie", se arată într-un comunicat de presă al Adminitratiei Prezidentiale.

De asemenea, în cadrul întrevederii, prințul a mulțumit României pentru contribuția sa susținută în teatrele de operații și în combaterea terorismului internațional.Președintele Iohannis și prințul Charles au exprimat îngrijorarea comună pentru evoluțiile din Vecinătatea estică a României și în special din Ucraina.

Alte stiri din Politic

Ultima oră