Piedone către cei care îl contestă: Într-o zi adevărul va ieşi la lumină

16 Apr 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Piedone către cei care îl contestă: Într-o zi adevărul va ieşi la lumină

"In ultimele luni, multi asa-zisi prieteni au uitat ca exist. Sa fie sanatosi. Mie imi bucura inima mai tare cand necunoscutii imi strang mana si ma incurajeaza!
In ceea ce-i priveste pe cei care ma contesta, este dreptul lor. Le spun doar ca intr-o zi adevarul va iesi la lumina si sper ca vor avea constiinta necesara sa regrete modul in care s-au raportat la mine", scrie Piedone pe Facebook.

El și-a depus miercuri candidatura pentru un nou mandat de primar al sectorului 4, iar sâmbătă instanţa va judeca contestațiile depuse de mai mulți supraviețuitori de la Colectiv împotriva candidaturii sale. Piedone a demisionat de la Primăria Sectorului 4 după incendiul de la clubul bucureştean.

Primăria Sectorului 4 a depus la DNA o solicitare prin care îi cere daune de 100 de milioane de euro lui Cristian Popescu Piedone pentru prejudicii de imagine. Pe baza acestei solicitări, asociația „Colectiv pentru viitor” a contestat la Judecătoria Sectorului 4 candidatura lui Cristian Popescu Piedone pentru un nou mandat de primar. Fostul edil al Sectorului 4 este cercetat de DNA pentru abuz în serviciu în legătură cu acordarea autorizației pentru clubul Colectiv, pe care Piedone a semnat-o.

Alte stiri din Politic

Ultima oră