Noul ministru al Dezvoltării a depus jurământul la Cotroceni

20 Mai 2015
Noul ministru al Dezvoltării a depus jurământul la Cotroceni
Într-o ceremonie desfăşurată la Cotroceni ce nu a durat mai mult de 5 minute, noul ministru al Dezvoltării, Sevil Shhaideh, a depus în această după-amiază jurământul de învestitură, cu mâna pe Biblie şi pe Coran.

"Vă doresc mult succes în această nouă poziţie. Preluaţi un minister greu, dar aveţi marele avantaj că sunteţi de mai multi ani în minister şi cunoaşteţi foarte bine si problemele, şi soluţiile. Vă doresc un mandat de succes", i-a urat şeful statului noului ministru.

La ceremonie au participat premierul Victor Ponta, președinții celor două Camere ale Parlamentului, Călin Popescu-Tăriceanu și Valeriu Zgonea, membri ai Guvernului și consilieri prezidențiali.

Absolventă a Facultăţii de Planificare Economică şi Cibernetică, Sevil Shhaideh are 50 de ani. Ea a fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa în perioada 1993-2007, apoi, până în 2012, a condus Direcţia Proiecte din CJ Constanţa. Sevil Shhaideh a devenit secretar de stat în MDRAP în 2012, după ce Liviu Dragnea a fost numit ministru.

Alte stiri din Politic

Ultima oră