Moţiunea de cenzură: liberalii stau cu mâna întinsă la PSD, UNPR şi UDMR

24 Mai 2015
Moţiunea de cenzură: liberalii stau cu mâna întinsă la PSD, UNPR şi UDMR
Apostrofaţi de UDMR pentru că au aflat de moţiunea de cenzură din presă şi disperaţi după voturi, liberalii încearcă acum să obţină susţinerea celorlate partide parlamentare, anunţând negocieri cu fiecare în parte.

''Imediat ce vom avea creionat acest draft de moțiune de cenzură, vom discuta cu toate grupurile politice, îl vom înainta tuturor parlamentarilor”, a declarat astăzi copreşedintele PNL, Alina Gorghiu.

Cum liberalii mai au nevoie de vreo 100 de voturi pentru ca moţiunea “Votul prin corespondenţă” să treacă, Gorghiu a explicat care va fi strategia pentru a obţine susţinerea PSD, UNPR şi a sateliţilor acestora.

''Nu le cer votul pe un subiect sau pe o temă care are încărcătură politică, ci le cer votul și le cer sprijinirea moțiunii de cenzură pentru o temă care, de fapt, înseamnă un drept fundamental al fiecărui român, pe care nu cred că putem să-l negăm, indiferent că suntem de la PSD, de la PNL, UNPR sau UDMR", a declarat Alina Gorghiu.

Ea a adăugat că îşi doreşte să convingă cât mai mulţi parlamentari să susţină moţiunea ce va fi depusă pe 5 iunie, evitând să facă speculaţii privind şansele acesteia la vot.

''Nu aș vrea să intru în scenarii ce se întâmplă dacă. Speranța pe care o am este că acești parlamentari din alte partide au maturitatea suficientă și necesară să înțeleagă că guvernul Ponta este unul toxic și că trebuie îndepărtat prin moțiunea de cenzură pe care PNL o înaintează. După moțiunea de cenzură vom discuta”, a mai spus Gorghiu.
 

Alte stiri din Politic

Ultima oră