Mobilizare guvernamentală pentru votarea noului Cod Silvic

13 Mai 2015
Mobilizare guvernamentală pentru votarea noului Cod Silvic
Premierul Ponta s-a interesat azi, în şedinţa de Guvern cînd este votul în Camera Deputaţilor pentru noul Cod silvic şi le-a cerut ministrilor să fie prezenţi la vot.
Conform ministrului Mediului, Graţiela Gavrilescu, votul final este programat pentru miercurea viitoare, Camera Deputaţilor fiind cameră decizională.

"Dacă era astăzi, voiam să mergem toţi miniştrii să votăm, dar dacă e săptămâna viitoare, o să mergem toţi să votăm pentru forma iniţială", a spus Ponta.
Şeful Executivului a ţinut să le mulţumească senastorilor pentru că audoptat noul Cod silvic în forma iniţială, respingând cererea de reexaminare a preşedintelui Iohannis.

"Vreau să mulţumesc Senatului care a readoptat Codul Silvic în forma bună, să precizez că Guvernul îşi menţine punctul de vedere iniţial. 30% din piaţă pentru o singură companie este deja foarte mult şi cred că nu trebuie să renunţăm la acest prag. Sper doar că toţi colegii parlamentari, inclusiv cei de la PNL care s-au bătut şi se bat pentru interesele unei companii private, să înţeleagă că toţi trebuie să servim interesul public naţional şi nu interesele unei companii private", a spus Ponta, miercuri, la începutul şedinţei de Guvern.

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră