Primul Gică Contra la congresul PSD. Vrea repetarea alegerilor interne

18 Oct 2015
Primul Gică Contra la congresul PSD. Vrea repetarea alegerilor interne
Mihai Sturzu, candidat la un post de vicepreşedinte al PSD, le-a cerut social-democraţilor să nu valideze alegerile interne de duminica trecută şi să repete acest scrutin în care să fie înscrişi cel puţin doi candidaţi.

"Săptămâna trecută am avut alegeri cu un singur candidat. Domnul Ion Iliescu a asociat acest tip de alegeri cu cel din perioada lui Ceaușescu și bine a făcut. Evident că nu am ce să reproșez domnului. Dragnea. Omul a candidat, și-a asumat funcția. Vreau să le reproșez că nu au avut curaj sau nu au știut să ducă până la capăt candidatura celor care nu au candidat pentru că astfel ne-au pus pe noi în situația în care am avut un singur candidat. (...) Vă propun ca acest Congres să nu valideze alegerile, fiindcă sunt convins că PSD ar putea da minim doi candidați la președinție și sigur se vor găsi 500.000 de oameni care să vină la vot și atunci vom face un puternic gest împotriva comunismului", a spus Sturzu în cadrul congresului de duminică, citat de Agerpres.

El a mai spus că echitatea într-un partid înseamnă o dezbatere corectă, în care toţi să fie egali, în care fiecare punct de vedere să fie ascultat. " Şi nu cumva să uităm cine suntem și să luăm decizii seara, la restaurant, într-un grup restrâns, iar a doua zi la ședință să se vină să se comunice ce decizii s-au luat", a punctat Sturzu.

Citiţi mai multe ştiri din Politică

Alte stiri din Politic

Ultima oră