Dragnea nu se lasă după refuzul lui Iohannis. "Important e să accepte principiul modificării Constituţiei"

08 Sep 2015
Dragnea nu se lasă după refuzul lui Iohannis.
Chiar dacă în ultimul timp au vorbit mult despre consens şi armonizarea celor trei palate -Parlament, Cotroceni şi Victoria- liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, şi preşedintele Iohannis nu au fost pe aceeaşi lungime de undă în chestiunea modificării Constituţiei pentru comasarea alegerilor. În ciuda opoziţiei şefului statului, Liviu Dragnea anunţă că nu renunţă la această idee.

Liderul PSD a spus că respectă poziţia preşedintelui Iohannis, dar îşi menţine propunerea. " Dacă cineva, oricine, poate demonstra că o perioadă de cinci ani, fără alegeri, fără campanie electorală, fără tensiuni politice majore, în care se poate construi și la nivel local și la nivel regional se poate realiza în România un plan de dezvoltare, foarte bine structurat care să poată fi urmărit nu este o variantă mai bună decât o stare politică fragmentată", a a declarat marţi Liviu Dragnea.

El a mai spus că nu contează când anume se modifică legea fundamentală, ci contează mai ales ideea că trebuie modificată. "Nu renunț la această idee. Că se face de mâine, că se modifică Constituția de anul viitor, că se modifică în 2017, e important, dar nu e cel mai important. După părerea mea, e important să accepte acest principiu", a susţinut Dragnea.

Citiţi mai multe ştiri din Politică!

Alte stiri din Politic

Ultima oră