"Haideţi să cucerim internetul!" Află ce partid vrea să se afirme online

23 Mai 2015
Liberalii vor decide azi în cadrul Consiliului Naţional de la Piteşti înfiinţarea unui departament al cărui scop este cucerirea mediului online.

"Nu avem foarte multe pârghii de comunicare pe TV. Majoritatea televiziunilor sunt sensibile la şarmul PSD. Haideţi să cucerim online-ul! N-avem voie să ratăm partea aceasta care este pe specificul nostru, al liberalilor", a declarat copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, vineri, la reuniunea TNL Prahova de la Ploieşti, conform mediafax.ro.

Pentru a-i mobiliza pe tinerii din partid, Gorghiu a invocat exemplul personal, arătând că miza cuceririi internetului este de a atrage noi simpatizanţi pentru PNL, ceea ce va uşura misiunea liberalilor de a câştiga alegerile locale de la anul.

"Dacă eu mă străduiesc să fiu extrem de activă în spaţiul virtual, o să rog pe fiecare dintre voi să preia mesajele Partidului National Liberal şi să le facă cunoscute celor care nu au legătură cu PNL, pentru că  miza este nu să împărţim între noi mesaje în comunitatea noastră, a liberalilor, miza este ca aceste mesaje să ajungă la publicul pe care nu l-am accesat până acum, la publicul care nu este membru al PNL. Şi atunci veţi vedea că va fi o misiune mult mai uşoară, şi fără televiziuni, şi fără resursele pe care le are PSD-ul, să câştigăm localele", a explicat Alina Gorghiu. 

Alte stiri din Politic

Ultima oră