Geoana a predat la DNA trei ceasuri sumpe, primite de la Vanghelie

27 Mai 2015
Geoana a predat la DNA trei ceasuri sumpe, primite de la Vanghelie
Senatorul Mircea Geoană a predat, miercuri, la sediul DNA, trei ceasuri primite în dar de la  fostul primar Marian Vanghelie, obiecte ce au fost puse sub sechestru de procurorii anticoruptie.

Potrivit procurorilor Vanghelie i-a daruit lui Geoana un ceas Glashutte care costa in jur de 40 de mii de dolari. Celelalte doua sunt Vacheron Constantin, si sunt la fel de valoroase.

La iesirea din sediul DNA, Geoana a refuzat sa vorbeasca despre aceasta procedura a procurorilor anticoruptie: "Astazi am incheiat un detaliu procedural, in continuare lucrurile sunt neschimbate (...) Detaliile sunt procedurale, deja inchise."

Senatorul s-a prezentat, în această dimineață, la Direcția Națională Anticorupție, fiind citat ca martor în dosarul lui Marian Vanghelie. La intrarea în sediul DNA, fostul președinte al PSD a spus că e doar ''o chestiune procedurală''.

Primarul suspendat al Sectorului 5 este în arest preventiv din 14 martie, fiind acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Alte stiri din Politic

Ultima oră