Elena Udrea: Nu am crezut că se va vota a treia arestare. Haideți, dacă e circ, să fie până la capăt

28 Oct 2015
Elena Udrea: Nu am crezut că se va vota a treia arestare. Haideți, dacă e circ, să fie până la capăt
 Elena Udrea a precizat, după votul dat de Parlament, că nu are de gând să conteste votul colegilor săi asupra cererilor de reținere și de arestare preventivă.  "Nu contest nimic. Eu cred că (deputații — n.r.) au dat-o ca la rabin. Adică, hai să fie una și pentru procuror, una și pentru Udrea. Cred că așa au dat-o. Pentru că e imposibil să nu fi fost voturi anulate, știm cu toți că au fost", a arătat Udrea.

Întrebată dacă crede că va mai fi reținută de procuror, în condițiile în care deputații au respins cererea de arestare preventivă, ea a spus: "Eu vreau să fiu reținută și vreau să port din nou cătușe. Haideți, dacă e circ, să fie până la capăt!".

"Dacă au votat așa, probabil că i-am convins cu ceea ce am spus, nu cred că ei aveau nevoie să fie convinși. Știu și ei foarte bine că am dreptate. Eu am nevoie de curaj pentru a recunoaște lucrurile care știm cu toții că se întâmplă, abuzurile care se întâmplă. Se poartă exact așa cum este imaginea despre Parlament", a mai spus Udrea.

"Nu am crezut că se va vota a treia arestare, pentru că e strigător la cer. Ce e justiția asta în care faci arestări preventive fără niciun motiv. Ce pericol sunt eu acum, dacă din mai o instanță m-a lăsat în libertate și a constatat că nu sunt un pericol social. Ce pericol sunt eu pentru fapte care sunt presupus săvârșite acum cinci-șase ani. Ăsta e circ, nu e justiție, iar imaginea Parlamentului nu din cauza unor dosare penale are de suferit, ci din modul în care se aplică justiția și din modul în care se trimit aceste cereri la Parlament, cu circul de rigoare care se face în jurul lor", a susținut Udrea.

Alte stiri din Politic

Ultima oră