Dragnea îi cere lui Ponta să se delimiteze de PRU

11 Sep 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Dragnea îi cere lui Ponta să se delimiteze de PRU

"El trebuie să clarifice fără dubiu că nu susţine alt partid.Este un lucru cinstit, firesc pe care trebuie îl facă orice membru PSD, care se implică în campania electorală“, a declarat duminică, la Ţebea, preşedintele PSD. 

Întrebat dacă întâlnirea cu Victor Ponta a fost una de "împăcare", Liviu Dragnea a răspuns nu s-a certat cu Victor Ponta. "Nu putem vorbi de împăcare, că nu ne-am certat. Am avut o comunicare nu foarte inteligentă, amândoi", a răspuns Dragnea.

El a spus că a discutat cu Ponta despre ceea ce se întâmplă în prezent în România, provocările, lucrurile care ar trebui schimbate în instituţii şi economie, despre partid şi viitor. 

"Din punctul meu de vedere discuţia a fost bună, corectă, a fost o discuţie relaxată, între doi prieteni, a venit la mine acasă (...) Am discutat despre programul nostru de guvernare care este finalizat. I-am propus, i-am cerut ca Victor să promoveze, în toată această perioadă care urmează, partea de finanţe publice din programul de guvernare", a mai spus Dragnea.

 

 

Alte stiri din Politic

Ultima oră