Băsescu: Nu m-aş mira să "creadă" că ştiam şi despre uciderea Elodiei

15 Mar 2016 | scris de Gabriela Antoniu
Băsescu: Nu m-aş mira să

"O fostă doamnă Măgureanu, supărată după divorţ, mă amestecă în poveştile dubioase ale anturajului mafiot în care se pare că a trăit, <crezând> că eu, Preşedintele României, aş fi ştiut despre presupusa ucidere a unui oarecare Codruţ Marta. Nu m-aş mira să <creadă> că ştiam şi despre uciderea Elodiei. Trăiască libertatea de exprimare pe care o susţin!", scrie Băsescu pe Facebook.

Luni seara, la B1Tv, Băsescu nu a fost a la fel de ironic şi nici nu s-a declarat susţinător al libertăţii de exprimare. „E prea mult deja să arunci cu astfel de calomnii şi să susţii că şeful unui stat ştia de o crimă şi o tăinuia. Cu siguranţă o voi da în judecată pe Alina Magureanu”, a declarat Băsescu, prin telefon, la B1 TV.

Alina Petre a dezvăluit procurorilor DNA că Dragos Dobrescu şi Elan Schwartzenberg l-ar fi omorât pe fostul şef de cabinet a lui Blejnar, Codruţ Marta. "Am luat parte la o discuţie, la o masă. La acea masa între invitaţii specificaţi în denunţ erau şi Dobrescu şi Elan şi eu am crezut că este vorba de o glumă şi că vorbesc cum vorbesc băieţii să i-o facem lu ăla...să-l lichidăm", a spus fosta noră a lui Măgureanu, conform  RomaniaTV. 

Alte stiri din Politic

Ultima oră