Aventura Codului Fiscal. Un lider al partidului explica rolul PSD:e principalul partid de guvernamant

06 Aug 2015
Aventura Codului Fiscal. Un lider al partidului explica rolul PSD:e principalul partid de guvernamant
La inceputul zilei a facut valva propunerea UNPR de a incepe consultari cu toate partidele in privinta noului Cod Fiscal.

PNL a salutat initiativa lui Gabriel Oprea iar Alina Gorghiu, copresedinte a paridului liberal, a parut a fi chiar entuziasmata. Iata ca , spre seara, raspunde si PSD care prin Codrin Stefanescu,secretarul adjunct al  PSD, mai tempereaza din entuziasmul doritorilor de analizat Codul Fiscal si explica rolul PSD in aceasta ciondaneala politico-fiscala.

“ In coaliţie, nu se poate lua nicio decizie fără consultarea şi acordul lui Liviu Dragnea, în calitate de preşedinte al PSD -principalul partid de guvernământ. De altfel, la şedinţele coaliţiei participă şi Victor Ponta în calitate de prim-ministru din partea PSD. (...)când vor reveni în ţară atât Liviu Dragnea, preşedintele PSD, cât şi Victor Ponta, premier din partea PSD, va exista, cu siguranţă, o consultare în cadrul coaliţiei de guvernare cu privire la toate subiectele stringente de interes public, se vor stabili priorităţile, dacă sunt sau nu necesare negocieri şi cu cine trebuie negociat. Punct" explica Codrin Stefanescu in comunicatul sau.

Totodata ii invita pe liberali sa se hotarasca daca mai sustin Codul pe care l-au votat in prima discutie  din Parlament sau il resping.

Batalia pentru acest Cod continua iar propunerile de discutii-negocieri initiate de PNL si UNPR nu par sa aiba eficienta fara PSD la masa negocierilor. 

Alte stiri din Politic

Ultima oră