Zoli Toth Project la Bucharest Music Film Festival

15 Sep 2016 | scris de Alex Revenco
Zoli Toth Project la Bucharest Music Film Festival

Despre noul proiect muzical marca Zoli Toth Project, #Cocoon, s-a spus ca este spectaculos, a fost asemanat cu muzica lui Jean Michele Jare si Vanghelis datorita starilor pe care le creeaza, a fost primit cu entuziasm de un public diversificat.

Cei de la ARCUB il considera foarte vizual, cinematografic, astfel incat Zoli Toth Project a fost invitat sa sustina un recital in cadrul Bucharest Music Film Festival. Joi, 15 septembrie, ora 20, Zoli Toth Project va fi pe scena din Piata Universitatii, intr-o formula extinsa. Trupa vine impreuna cu 15 prieteni si aduce multe surprize. Varianta extinsa a show-ului #Cocoon s-a imbogatit cu piese noi, unele dintre acestea fiind create special pentru Bucharest Music Film Festival de Zoli Tothin colaborare cu George Calin.

Zoli Toth Project este un proiect inedit pe plan mondial prin combinatia de instrumente si sonoritati. Initiat de binecunoscutul muzician Zoli Toth, proiectul curprinde cele mai diverse instrumente de percutie – marimba, vibrafon, toomuri, toaca, cuve de masina de spalat etc etc – in combinatie cu instrumente cu corzi si DJ set. Cei sase membrii ai trupei sunt toti absolventi ai facultatilor de muzica – Zoli Toth, Iulia Bandila, Irina Radu, Imola Tamas, Bogdan Pop si Mihai Grigore.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră