Zilele Filmului German în Control (video)

10 Noi 2016 | scris de Alex Revenco
Zilele Filmului German în Control (video)

Astăzi, de la ora 21:00, are loc proiecţia documentarului "Tod den Hippies!! Es lebe der PUNK" ("Moarte hipiotilor!! Traiasca Punk-ul")

Nopți lungi și sălbatice în decadenţa strălucitoare a Berlinului anilor ’80 în filmul-cult „Moarte hipioţilor!! Trăiască punk-ul!” al lui Oskar Röhler, în care apar printre altele figuri legendare precum Blixa Bargeld, Nick Cave şi Rainer Werner Fassbinder.

După film, de la ora 23:00 - Jolly Goods live. Jolly Goods sunt surorile Tanja Pippi și Angy Lords, care și-au înființat trupa în 2003, într-o pivniță din Rimbach, în Odenwald. Tanja Pippi cântă vocal, chitară, pian și orgă. Angy Lord este la tobe, percuție, pian, dar și backing vocals. Muzica lor este inspirată din punk, folk, shoegaze, riot, grrrl, garaj, pop și noise. Videoclipul piesei „Try", pe care și l-au făcut singure, le-a adus locul al treilea la Premiile MuVi, în cadrul Festivalului de Scurtmetraje Oberhausen.

Pe lângă Jolly Goods, Tanja Pippi este și artist, fotograf și regizor, iar Angy Lord mai are un proiect solo, în care interpretează piese dark la pian și orgă. Dupa concert, Monstruous Beats w. Sinboy & Mixmaster Burrito în Front Control. Vezi mai jos "Tod den Hippies!! Es lebe der PUNK" 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră