Z.O.B. lansează albumul „Deviant” în Fabrica.Vezi VIDEO “Arată-mi ţâţele”

21 Oct 2015
Z.O.B. lansează albumul „Deviant” în Fabrica.Vezi  VIDEO “Arată-mi ţâţele”
Veteranii punk de la Z.O.B. au finalizat un nou album, intitulat ‘Deviant’, ce va fi prezentat publicului sâmbătă, 24 octombrie într-un concert în Clubul Fabrica. Discul conţine douăsprezece piese şi marchează începutul colaborării cu Universal Music România. ‘Deviant’ a fost înregistrat și mixat la Sysound Studio de Mihai Pop, masterizat la Mastervargas NY de Cristian Varga iar coperta a fost realizată de Călin Răduță.

Cover după “Show Them To Me” (Rodney Carrington) “Arată-mi ţâţele” este prima piesă de pe acest disc, a fost lansată în iunie şi e deja un hit. La realizarea videoclipului, alături de cei trei “zobi”, au fost Ombladon, Freakadadisk, Adrian Despot, Artan, Hanno Hoefer, Danez, Barbu Niculae, Ovidiu Niculescu, Traian Bălănescu, Sergiu Berindei- alcătuind un adevărat hip hop & punk rock & blues all stars band.

Într-un interviu recent (la Radio Trib) Vlad Gorneanu de la Z.O.B. a explicat titlul –“Deviant vine de la urmele de comportament deviant incluse în cadrul albumului. De la vârtejul care mi se plimbă prin creier, de la multe. De la societate”. Apoi a spus că discul este “rock’n’roll, punk rock, din punct de vedere muzical este optimist, iar din punct de vedere al lucrurilor pe care le spun pe gură duce de la optimist la pesimist şi viceversa. În principiu este un mesaj contra. Contra statului român corupt şi a funcţionarilor săi corupţi”.
Vezi videoclipul: 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră