Within Temptation și Agent Fresco vin la ARTmania Bucharest Blast

11 Mai 2016 | scris de Alex Revenco
Within Temptation și Agent Fresco vin la ARTmania Bucharest Blast

Primul eveniment din seria ARTmania Bucharest Blast va avea loc sâmbătă, 3 septembrie 2016, la Arenele Romane din București, unde vor concerta Within Temptation, Agent Fresco, Mutiny on The Bounty și Sinoptik.

Symphonic metal made in Holland
Toamna începe în forță cu symphonic metal, progressive, math rock și psychedelic stoner rockprezentate de unii dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Within Temptation, celebră pentru show-urile extravagante realizate printr-un amestec de eleganță și o interpretare melodramatică a compozițiilor symphonic metal, revine la București după patru ani. Sharon den Adel & Co vor fi headlenerii ARTmania Bucharest Blast.

Biletele au prețuri între 90 și 210 lei
Agent Fresco (foto) - din Islanda - va susține la ARTmania Bucharest Blast un concert vulcanic cu influențe jazz, rock și hardcore. Mutiny on The Bounty vine din Luxemburg și cântă math rock cu influențe electro. Sinoptik este un foarte promițător trio psychedelic stoner rock din Ucraina. Biletele la eveniment au prețuri între 90 și 210 lei disponibile pe artmania.ro și în rețelele partenere.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră