We Love Beatles la TNB, Sala Mare!

16 Sep 2018 | scris de Alex Revenco
We Love Beatles la TNB, Sala Mare! Galerie foto (2)

Luni, 17 septembrie, la TNB avem un spectacolul de excepţie, susținut de una dintre cele mai apreciate trupe tribute Beatles din lume, Bestbeat, din Serbia. Desemnată de Newsweek în primele 30 de trupe ale lumii care aduc omagiu și păstrează istoria și atmosfera Beatles pentru generațiile actuale, The Bestbeat cântă pe aceleași instrumente ca ale Beatles-ilor. Ei sunt recunoscuți pentru atenția la detaliile care readuc atmosfera vremurilor de debut ale Beatlesilor: costume făcute pe comandă care să arate exact ca cele purtate de John, Paul & co, peruci etc.

De altfel, The Bestbeat e atât de apreciată pentru performanța completă a show-ului său încât a fost invitată să facă un turneu în Liverpool, locul în care a crescut legendarul grup britanic.

Pentru noi e important ca tinerii să simtă și să înțeleagă ce a însemnat Beatles pentru istoria muzicii. Dacă un singur părinte care în adolescență i-a iubit pe Beatles își aduce copilul la spectacolul de la Teatrul Național, scopul nostru a fost atins. Transmitem mai departe o parte importantă din muzica autentică, valoroasă. Sunt foarte mulți muzicieni în România care au devenit artiști inspirați de Beatles și vom folosi acest super show pentru a le arăta tinerilor, și cu sprijinul artiștilor inspirați de Beatles, cât de mult reprezintă acest grup în istoria muzicii.

The Beatles are, conform Billboard, cele mai multe vânzări de albume din istoria muzicii - 178 de milioane – cu mult înaintea unor artiști precum Madonna, Michael Jackson, U2 etc.

Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00, concertul începe la ora 20.00 iar ultimele bilete sunt în Sector A, 189.50 lei, 28 bilete ramase, Sector B, între 118.22 - 145.22 lei, 19 bilete ramase, Sector D, între 118.22 - 145.22 lei, 6 bilete ramase.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră