Viitorul AC/DC este incert. Depinde de Angus Young (video)

02 Aug 2016 | scris de Alex Revenco
Viitorul AC/DC este incert. Depinde de Angus Young (video)

Chitaristul și liderul celebrului grup a declarat recent că, după ce se încheie turneul "Rock Or Bust" nu știe care va fi viitorul grupului

Cliff Williams se retrage din AC/DC

Bassistul AC/DC, Cliff Williams, a spus în urmă cu două săptămâni că se retrage din grup după turneul din America de Nord. Decizia lui Williams vine după o serie de schimbări de componență, începută în 2014 cu plecarea cofondatorului chitarist Malcolm Young, după ce a fost găsit bolnav de demență. Anul trecut toboșarul Phil Rudd a fost condamnat la arest la domiciliu, fiind vinovat de posesie de droguri iar anul acesta solistul Brian Johnson a fost obligat să renunțe la cântat, medicul averizându-l că își poate pierte complet auzul.

Cliff și Brian sunt "din acceași categorie de vîrstă"

Întrebat de Rolling Stone dacă decizia de retragere a lui Cliff este legată de plecarea lui Brian Johnson, Angus Young (61 de ani) a spus: „Chiar înainte de a începe turneul, Cliff a zis că acesta e ultimul. Înafară de mine, Cliff este cel mai vechi la AC/DC, din 1977. Cliff (66 de ani) și Brian (68) sunt din aceeași categorie de vârstă. Ies deseori împreună în pub-uri. Există o legătură între ei.” Despre viitorul grupului AC/DC, Angus a spus În acest moment, nu știu ce să spun. Avem în plan să ducem la bun sfârșit acest turneu. Cine știe cum mă voi simți după aceea? Când semnezi și zici că vei face asta și cealaltă, e bine, întotdeauna, să vorbești la sfârșit, când poți spune: Am făcut tot ce am spus că voi face"

Ultimele concerte din "Rock Or Bust Tour" încep pe 27 august

Cliff Williams este cel mai vechi component AC/DC, după cofondatorul Angus Young. El a venit în grup îmn 1977 și a debutat pe al cincilea album, „Powerage” (1978), și de atunci, a apărut pe toate albumele și a participat la toate turneele AC/DC. Presupunând că nici Rudd și nici Johnson nu vor reveni în grup (lucru aproape sigur n.n.), Angus Young rămâne singurul din 'vechea gardă'. Ultimele concerte din turneul american (reprogramate, după plecarea lui Brian Johnson) vor începe pe 27 august, la Greensboro, Carolina de Nord, cu Axl Rose de la Guns N' Roses- solist vocal. Vezi mai jos concertul AC/DC de la Londra, din 5 iunie a.c.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră