Veste proastă de la HBO: serialul “Vinil” se oprește după primul sezon

23 Iun 2016 | scris de Alex Revenco
Veste proastă de la HBO: serialul “Vinil” se oprește după primul sezon

În februarie a avut loc în SUA , dar și la noi, în același timp, premiera producției originale HBO, „Vinil / Vinyl”, ce se anunța a fi un mare succes.

Mai ales că era creat de Mick Jagger, Martin Scorsese, Rich Cohen și Terence Winter și oferea o poveste fascinantă a industriei muzicale din New York-ul anilor ’70. Rockul și punkul erau „la putere”, începea era disco, soul și hip-hop. Toate se întâmplau în jurul lui Richie Finestra (interpretat de Bobby Cannavale), fondatorul și președintele American Century Records...I-am „văzut”, episodic pe greii acelor ani, de la Elvis Presley la David Bowie, Robert Plant, Andy Warhol etc. etc.

Alături de Bobby Cannavale, în distribuţie au mai fost: Olivia Wilde (Devon Finestra), Ray Romano (Zak Yankovich), Ato Essandoh (Lester Grimes), Max Casella (Julius "Julie" Silver), P.J. Byrne (Scott Levitt), J.C. MacKenzie (Skip Fontaine), Birgitte Hjort Sørensen (Ingrid), Juno Temple (Jamie Vine), Jack Quaid (Clark Morelle), James Jagger (Kip Stevens) şi Paul Ben-Victor (Maury Gold).

Decizia de a se opri serialul după primul sezon (zece episoade în total) se datorează criticilor negative dar, mai ales, audienței, cu mult sub așteptări.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră