Unde mergem? Concerte din weekend

16 Mar 2018 | scris de Alex Revenco
Unde mergem? Concerte din weekend

Vineri, 16 martie

În club Quantic avem o seară de concerte alături de For The Wicked, Twist of Fate - Ro și Valak band, cu apariția specială a formației Breathelast. Biletele pot fi achiziționate online prin www.AmBilet.ro la următoarele prețuri: 25 lei – Presale (50 bucăți), 30 lei – Normal Ticket, 30 lei – Acces (În ziua concertului la intrare). În format fizic: cu un simplu mesaj pe pagina Twist of Fate - Ro și/sau Șovar Valentin. /Bencze Valentin. Program: 19:30 - Acces public, 20:00 - 20:30 – Valak, 20:30 - 21:25: Breathelast, 21:25 - 22:20: Twist Of Fate, 22:20 - 23:40: For The Wicked.

Luna Amară susține un concert în Club Mojo, începând cu ora 22:00. Biletele sunt presale - 30 lei, la intrare - 50 lei. Lansată în 2000, Luna Amară este trupa fanion pentru mai multe generații de consumatori de muzică live care apreciază mesajele sociale, dar și de dragoste, ale poeziilor care abordează diverse stări. În compozițiile originale se pune accentul pe solo-urile de trompetă, riff-urile de chitară și îmbinarea contrastantă a duetului de voci, cvintetul fiind apreciat și pentru secția ritmică solidă care stă la baza pieselor. Formaţia clujeană se bucură de succes pe plan național și internațional, promovând "Folclor", "Roșu aprins", "Gri dorian", "Ego no.4", "Oraș", "Chihlimbar" și "Pietre în alb" în peste 800 de concerte, fiind invitată și în Germania, Olanda, Franța, Ungaria, Moldova, Bulgaria și Turcia, de-a lungul celor aproape 18 ani de activitate neîntreruptă.

Nicu Patoi, Florin Giuglea, Cristi Copaciu, alături de invitații lor, vor susține un concert la Clubul Țăranului de la ora 20.30. Biletele sunt 45 lei. Nicu Patoi, Florin Giuglea, Cristi Copaciu urcă pe scenă alături de Adrian Ciuplea (chitară bas), Răzvan "Lapi" Lupu (baterie), Hanes Radu (baterie), Berti Barbera (percuție, voce) și Ana Maria Roșu (voce), iar la final va fi un recital în forță, cu toți cei trei chitariști pe scenă.

The Undergroud Youth revine în România și va susține un concert în Club Control, începând cu ora 21:00. Biletele sunt  30 de lei. The Underground Youth este o trupă ce a luat naștere în Manchester, în 2008, în plină perioadă de înflorire a muzicii indie. A fost gândită ca un proiect individual izvorât din nevoia de expresie creativă a poetului Craig Dyer, proiect ce readuce psych rock-ul la frumuseţea brută şi sensibilă a esteticii minimaliste.

La The Ark, Adrian Naidin Quartet va susține concertul "Pân la rai", un experiment acustic inedit, ce aduce “contururile delicate ale cântecelor Mariei Tănase în 2018, rafinându-le prin jazz și oferindu-le, astfel, o viață nouă”.Intrarea generală este 40 lei, pachet masă 2 persoane - 60 lei, pachet masă 4 persoane - 60 lei, pachet masă 6 persoane - 60 lei, pachet masă 8 persoane - 60 lei, pachet masă 10 persoane - 60 lei

La Hard Rock Café, de la ora 22:30, are loc un show de sunet si lumini cu Speak Floyd, trupa romaneasca tribut Pink Floyd. Pentru că în luna martie se implinesc 45 de ani de la lansarea albumului “The Dark side of The Moon”, Speak Floyd va cânta acest album in totalitate, așa cum e pe disc, plus alte multe piese Pink Floyd. Stați pe aproape pentru “Dark Side Of The Moon Tour”. Speak Floyd reusesc sa recreeze atmosfera psihedelica si sa aminteasca publicului de piese care au dominat topurile nu doar prin muzica ci si prin versurile filozofice. Membrii trupei: Dudu Isabel (Seven), Sandy Deac, Kovacs ”Kovi” Laszlo, Razvan Roti, Kolumban Zoli, Edi Raita si Lazar Rudy se adreseaza iubitorilor de rock progresiv de cea mai buna calitate, dar si celor care descopera abia acum misterul Pink Floyd. Formatia Speak Floyd s-a infiintat in ianuarie 2010 la Cluj, avand in componenta muzicieni cu experienta si care din pasiune pentru muzica formatiei Pink Floyd au pus la cale un proiect care s-a dovedit a fi de mare inspiratie si de mare succes in randul ascultatorilor de muzica de calitate din Romania. Biletele sunt disponibile la www.iabilet.ro, şi sunt  VIP: 55 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri), Acces General: 45 de lei, cu loc la masa in sala, fara loc: 45 de lei

Sâmbătă, 17 martie

B.U.G. Mafia (foto) sustine un concert la Arenele Romane (in cort incalzit), cu Nosfe, Alan & Kepa si DJ Oldskull- în deschidere. Fondata in 1993 de Tata Vlad (Vlad Irimia), Caddillac (Dragos Vlad-Neagu) si Uzzi (Alin Demeter), B.U.G. Mafia a reprezentat inca de la inceput un fenomen cu impact major asupra muzicii si societatii romanesti. Trupa s-a impus rapid in industria muzicala autohtona, reusind sa-si reconfirme statutul cu fiecare produs de succes: 10 albume de studio, 2 materiale best-of (alaturi de un DVD), 6 maxi-single-uri, 15 videoclipuri si vanzari de peste 1.150.000 de unitati fizice in perioada 1995-2009 (o adevarata performanta nu doar pentru piata locala). Potrivit cifrelor record de vanzari si audienta, B.U.G. Mafia este la acest moment cea mai cunoscuta trupa hip-hop din Romania, unul dintre cele mai apreciate branduri muzicale autohtone si unul dintre cele mai de succes nume din muzica hip-hop europeana, trupa inroland o adevarata “armata” de fani in spatiul online: 1,400,000 de utilizatori Facebook si peste 900,000 de abonati - si mai mult de 620 milioane de vizualizari - pe pagina de pe YouTube.Anul trecut, pe 27 mai, B.U.G. Mafia a sustinut la Arenele Romane (in aer liber), concertul eveniment "Romanie, Fa Galagie!", in fata a mii de fani. Biletele au urmatoarele preturi: Acces General Presale 1 - 75 lei, Golden Circle Presale 1 - 115 lei. La intrare biletele vor costa: Acces General - 90 lei si Golden Circle - 130 lei. Program- 20:00 – acces public, 20:00-20:50 - DJ Oldskull, 21:00-21:20 – Alan & Kepa, 21:30-22:00 – Nosfe, 22:30... B.U.G. Mafia

Dupa două concerte la Rockstadt Extreme Fest si Rockstadt Grindfest, Excrementory Grindfuckers din Germania ajung pentru prima data si in Bucuresti, în club Quantic.  În deschidere vor evolua Negative Core Project (Gangsta Rock – Romania) şi Psychogod (Melodic Death Metal / Metalcore – Romania).  Biletele, disponibile  pe iabilet.ro/bilete-concert-excrementory-grindfuckers-31979/, sunt 30 de lei – presale in reteaua iabilet.ro şi 40 de lei – in ziua concertului si la intrare.

În Encore Club (Nicolae Tonitza nr.13) avem Excrementory Gridfuckers Afterparty, petrecerea oficială a concertului Excrementory Gridfuckers din Quantic. Bineinteles ca vor venii si nemtii sa se bucure de multcunoscuta opsitalitate romaneasca, asa ca va puteti intalni cu ei si dupa concert in clubul Encore.

Ska-nk va susține un concert în club Fabrica, începând cu ora 22:00. Evenimentul face parte din seria de petreceri Inksane party (ediție specială de  St. Patrick’s day). Biletele sunt, în presale - 20 lei. O noutate pentru conceptul petrecerilor Inksane va fi momentul Inksane Battle, battle în care se vor 'întrece" în muzici preferate, doi artiști din România, pasionați de tatuaje. Câștigătorul fiind ales de către publicul prezent la eveniment. Extra fun: tatuaje, inksane music, proiecții, drinking games, expozitie, photo booth. Ska-nk este o trupă ce s-a format pe tărâmuri băimărene în vara anului 2010. Fiind amatori de muzică veselă, membrii au hotărât ca numele formației să fie o abreviere a stilurilor principale care ii definesc: ska-ul și punk-ul = Ska-nk. Mai mult, în piesele lor se observă și influențe reggae sau rap. Piesele ating o gamă vastă de subiecte, de la cele mai serioase, până la versuri pline de umor sau jocuri de cuvinte îndrăznețe. Trupa are două albume la activ: "Suntem la televizor" (2011) și "Pe acorduri de vară" (2015), plus o serie de videoclipuri oficiale.

NoruNegru va susține un concert în Club B52, de la 21.00, unde intrarea este 20 de lei. Trupa NoruNegru a fost fondată înspre sfârşitul anului 2015, în Bucureşti. Muzica sa confirmă apetenţa naturală a generaţiei ’90 pentru curentul indie şi evidenţiază diversitatea stilistică din interiorul acestuia. Situate între indie rock, indie folk şi indie pop, cântecele NoruNegru îmbină elemente caracteristice fiecărui gen, sintetizând parcursul curentului şi trecându-l prin filtrul viziunii tineretului est-european. Are la activ două materiale discografice  "O să vă stricăm vacanța" (2016) și "Conttrainfini7" (2017).

În Private Hell se împlinesc 6 ani de Rockotecă cu Lenţi Chiriac , de la ora 22.00 până a doua zi, la 6.00 dimineaţa. La inceputul lui martie 2012 am inceput colaborarea cu, probabil cel mai cunoscut DJ/VG din sfera rock/metal, Lenţi Chiriac. Au trecut 6 ani de atunci, asa ca editia aceasta va fi una aniversara, cu concursuri de baut bere (Bere Viteza) cu premii bahice si tombola cu premii constand in tricouri cu PH. Pe scurt, muzica buna, multa bautura, concursuri, tombola si multa distractie.

Popas Band - Live Music la Spice Club, de la ora 22.00.  Aşteptăm un super show ce ne ajută să evadăm din rutina zilnica. Nu uita de rezervare, locurile sunt limitate iar intrarea este libera. RSVP: 021 312 0136 sau 0766 260 390, Calea Victoriei 21-23

La Metal Jack (Lipscani 82), începând cu ora 22.30 are loc un concert unplugged marca Sandra Skyler Band.

Duminică, 18 martie

Asphodelus și Kuilu sunt emisari ai extreme metalului din Finlanda și cuceresc pentru întâia data Europa de Est.  In cadrul acestui turneu, vor concerta live in Club 16, str. Ion Campineanu nr 16,de la ora 20.00. Support 20 lei -shot inclus (ptr el și ptr ea). Acces public: 7.30 PM, în deschidere Saddayah, trupă alcătuită din Theo Ionescu – tobe, Petrut Ilie – vocal, Gabriel Marincu – chitară lead, Sorin Marincu – chitară ritm, Serban Mateescu – bass

Vama susține un concert în Club Control, de la ora 21:30. Una dintre cele mai populare și apreciate trupe rock din România, Vama a fost fondată de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi în 2006. După 10 ani de activitate alături de Vama Veche, Chirilă a reuşit să se reinventeze și să ducă mai departe ideea de spirit mereu tânăr. Acces general -40 de lei

La Cave de Bucarest (Str. Mărgelelor, nr. 139-143, Militari – Apusului) este gazda concertului 80 de ani de Moculescu, ce are loc între orele 20.00 şi 24.00. Concertul aniversar al compozitorului şi artistului Horia Moculescu va avea loc în prezenţa prietenilor Corina Chiriac, Gabriel Cotabita, Ana Mardare si evident, Nidia Moculescu.

Formația art-pop Fierbințeanu prezintă  spectacolul The Great Scheme Of Things la Centrul Național al Dansului București (CNDB - Bd. Mărășești nr. 80-82, Sector 4). Biletele costă 35 de lei (preț întreg) sau 20 de lei (preț redus) și se pot achiziționa online, de pe www.kompostor.ro, în limita locurilor disponibile. The Great Scheme Of Things este un concept nou, interdisciplinar, pentru Fierbințeanu, cuprinzând un album muzical, un spectacol coregrafic cu elemente vizuale și de teatru (prezentat, duminică, la CNDB), un concert și un film experimental alcătuit din videoclipurile pieselor de pe LP. De asemenea, The Great Scheme Of Things poate lua și forma unei instalații performative sau a unui proiect editorial. Muzica de pe album a fost compusă, înregistrată și produsă în ultimii trei ani, pe baza acesteia fiind construit și spectacolul The Great Scheme Of Things, a cărui avanpremieră a avut loc în ediția pilot a Bienalei Regionale de Coregrafie desfășurată în noiembrie 2016 la Centrul Național al Dansului București. The Great Scheme Of Things a fost prezentat și în festivalurile Like CNDB 2017, Sezon de Dans Contemporan București în mișcare și 11plus1 Contemporan Independent - la Teatrul Național Marin Sorescu Craiova.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră