Ștefan Bănică confirmă al treilea concert de Crăciun la Sala Palatului

18 Noi 2015 | scris de Sebastian S. Eduard
Ștefan Bănică confirmă al treilea concert de Crăciun la Sala Palatului

Cererea de bilete fiind mare, organizatorii au decis suplimentarea concertelor de Craciun Stefan Banica cu un al treilea spectacol. Astfel, Stefan Banica se va intalni cu publicul sau in acest an la Sala Palatului pe 11, 12 si 13 decembrie, ora 19:30.

 „Nu pot decat sa ma bucur ca oamenii isi doresc sa fie prezenti intr-un numar mare la concertele mele de Craciun. In fiecare an vin oameni din mai multe orase din tara si chiar din strainatate. Ce onoare mai mare poate fi pentru un artist! Abia astept sa ne intalnim la Sala Palatului in luna decembrie in cele trei seri de concert, sa traim impreuna momente care sper sa devina de neuitat!”– a declarat Stefan Banica

Stefan Banica detine un adevarat record in Romania, ca numar de concerte sustinute consecutiv in luna decembrie (in anul 2008 - 7 concerte de Craciun sold out la Sala Palatului) si ca longevitate a unei productii muzicale de mare anvergura, asa cum sunt concertele sale de Craciun, care se desfasoara pentru al 14-lea an cosecutiv.

Este o traditie-record pentru Romania, nici un alt artist roman neavand o asemenea continuitate pe o perioada atat de lunga de timp. An de an, in luna decembrie, un numar impresionant de spectatori intra in atmosfera sarbatorilor de iarna odata cu show-urile de Craciun Stefan Banica. Din 2002 si pana in prezent Stefan Banica a sustinut 55 de concerte de Craciun sold out.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră